BG | EN

Ектра Кар Рентал

За придвижването по време на вашия бизнес престой в София и страната, за вашата специална туристическа обиколка или дългоочаквана почивка в България, за автопаркът ви и техническата поддръжка на вашите автомобилите, има само един надежден партньор, който ще осигури комфортът във вашето пътуване – „Ектра Кар Рентал“. Компанията се развива с бързи темпове в “рент-а-кар” услугите като се стреми да обогатява портфолиото си с нови и разнообразни дейности, предназначени за партньори и лоялни клиенти.

„Комфорт за всеки“ не е поредният изтъркан слоугън в интернет пространството, а нашата екипна формула за успех. Ние разбираме вашите потребности и се трудим ежедневно, за да ги задоволим, гарантирайки удобство във вашето пътуване и сигурност за вашите автомобили. За да ви предоставяме качествена услуга, ние предлагаме:

  • разнообразен автопарк, в звисимост от вашите нужди
  • специални пакети за лоялни клиенти и фирмени отстъпки
  • ефективно управление на вашият автопарк и грижа за техническата изправност на автомобилите в него
  • бързина, гъвкавост и коректо обслужане, което да ви улеснява
  • допълнителни услуги и програми, които да направят престоят ви България незабравим спомен

Готови ли сте за пътуване, осигурено с качествен автомобил и коректно обслужване? Или имате нужда от професионално управление на вашите служебни автомобили? А може би търсите начин да направите престоя си в България по-забавен, но все още не сте решили как? Не се колебайте, а се свържете с екипа на „Екстра Кар Рентал“ през нашия уебсайт – ние ще се погрижим за вашият комфорт.